Vlooienmarkt Vrijwilligers gezocht!!

Op zondag 1 juni 2014 organiseert de Mgr. Bekkersgroep wederom een vlooienmarkt. Van 11.00 uur tot 15.00 uur zullen diverse spullen worden te koop aangeboden op ons terrein waar zo’n 50 kramen komen te staan waarop de gebruiksgoederen gesorteerd en uitgestald worden. Om al deze spullen op te halen, te sorteren en te verkopen hebben wij heel wat handen nodig.

Wij maken dan ook graag gebruik van uw kwaliteiten en inzet! 

De opbrengst van de vlooienmarkt komt geheel ten goede aan onze scoutinggroep. Wij gebruiken dit geld om de activiteiten op de wekelijkse bijeenkomsten en de kampen te financieren. Indien wij deze vlooienmarkt niet zouden organiseren zou de contributie dan ook flink stijgen. U kunt zich daarom voorstellen dat wij om deze reden de inzet van ouders en vrijwilligers erg belangrijk vinden. 

Medewerkers van de vlooienmarkt kunnen rekenen op een hapje, een drankje en natuurlijk een gezellige dag! Na het opbouwen op zaterdag 31 mei kunt u aanschuiven voor een gezellige barbecue. 

Op onze speciale vlooienmarktwebsite staan de data en tijden waarop wij uw hulp kunnen gebruiken.

Wij zouden het erg op prijs stellen als u op tijd kunt doorgeven wanneer u kunt helpen. Dit kan door te mailen wanneer u kunt helpen naar: vlooienmarkt@mgrbekkersgroep.nl of het aanmeldformulier online invullen.