Vlooienmarkt 12 mei

Op zondag 12 mei organiseren we onze jaarlijkse vlooienmarkt. Het (gratis ophalen) van de spullen begint op 30 maart.

Iedereen die bruikbare spullen heeft kan deze laten ophalen door de scouting. Hiervoor kan gebeld worden naar 084 884 6704. De spullen worden de eerst volgende zaterdag daarna opgehaald. Bankstellen, bedden, verf, witgoed en beeldschermen worden om milieu-redenen niet opgehaald. 

De vlooienmarkt van Scouting Mgr. Bekkersgroep is een ware traditie geworden in Son en Breugel. Zondag 12 mei zullen van 11.00 uur tot 16.00 uur diverse spullen te koop aangeboden worden bij de blokhut aan de Europalaan te Son. Op dit terrein komen meer dan 50 kramen te staan waar de bezoekers kunnen neuzen tussen de spulletjes. Naast de leuke koopjes staat ook gezelligheid centraal. Zo is er gelegenheid voor een hapje en een drankje en zal er live-muziek worden gespeeld. 

De entree van de vlooienmarkt bedraagt €1,50. Met een sponsorkaart van €1,50(ze worden verkocht door leden die langs de deur gaan) kunt u ook binnen. 

De opbrengst van de vlooienmarkt komt ten goede aan de scoutingroep. Meer informatie op de website: www.vlooienmarktson.nl