Vrijwilligers

Deze pagina is bedoeld voor de vrijwilligers van de vlooienmarkt, zonder uw hulp is de vlooienmarkt niet mogelijk. Hieronder staat uitgelegd waarmee u kunt helpen en wat dat inhoud. U kunt zich vervolgens aanmelden door een mail te sturen of gebruik te maken van het aanmeldformulier.

Spullen ophalen

Er worden spullen opgehaald vijf weken voor het begin van de vlooienmarkt, we hebben mensen nodig die in het bezit zijn van een auto. Het ophalen is op elke datum van 9.30u tot 15.00u, kunt u maar een gedeelte van de dag is dat natuurlijk geen probleem.
De ophaal data zijn:

 

 

30 maart 6 april 13 april 20 april 4 mei  

Indelen kramen

Elk jaar op zaterdag worden de kramen in geruimd, de spullen die we opgehaald hebben worden dan per vrachtwagen naar het vlooienmarktterrein gebracht waar ze in de kramen worden gezet. We hebben dan mensen nodig die de spullen mooi en netjes in de kramen kunnen zetten. Naderhand is er een barbecue waar u welkom bent als u hebt meegeholpen. Dit jaar is het indelen van de kramen op 11 mei. Het indelen van de kramen is vanaf 09.30u.

Verkopen goederen

We hebben ook mensen nodig op de vlooienmarkt zelf om goederen te verkopen, de vlooienmarkt is dit jaar op 12 mei. U kunt een voorkeur opgeven achter welke kraam u wilt staan, heeft u geen voorkeur dan plannen wij u ergens in.
De tijden van het verkopen staan hieronder aangegeven:

10.00-17.00 uur 10.00-13.00 uur 13.00-17.00 uur

Heeft u interesse om mee te helpen met onze vlooienmarkt, neem dan contact op via het mailadres voor vrijwilligers of, maak gebruik van het online aanmeld formulier.

Note: het mailadres op deze pagina is alleen bedoeld voor het aanmelden van vrijwilligers, wilt u dat we spullen bij u komen ophalen bel dan het volgende nummer: 0848-846704