Vlooienmarkt: Vrijwilligers informatie

Beste Vlooienmarktmedewerker,

Bedankt voor je aanmelding om mee te helpen met onze Vlooienmarkt van dit jaar.

Hieronder bevind zich een tijdsplanning van de verschillende activiteiten, het is een algemeen overzicht dus je moet zelf even kijken welke dag of dagen precies van je op toepassing zijn.

Woensdag 24 mei willen we dit jaar een algemene informatie avond houden. Tijdens deze avond zal er algemene informatie gegeven worden over de vlooienmarkt en zal de kramenindeling bekend worden gemaakt. Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen. De informatieavond zal om 19.30u beginnen en we verwachten hier rond 21.00u weer mee klaar te zijn.

Donderdag 25 mei gaan we beginnen met de grote tent opbouwen, dit zal vanaf 19.00u gebeuren en we zullen hier ongeveer 2 uur mee bezig zijn.

Vrijdag 26 mei gaan we door met opbouwen en gaan we de kramen opzetten, de kramen worden dit jaar s’ochtends al geleverd en het liefst gaan we met zoveel mogelijk mensen al aan de gang zodat er eventueel ook al wat spullen op de kramen kan worden gezet. Dus als je in middag al tijd hebt is dit harstikke fijn!  We willen om 14:00u beginnen en zullen tot 21:30u doorgaan. 

Op zaterdag 27 mei zullen we de kramen verder gaan inruimen en dit zal de hele dag in beslag nemen, voor een lunch wordt gezorgd en ’s avonds sluiten we de dag af met een heerlijke bbq. We verzamelen die dag om 10.00u.

Op zondag 28 mei is het dan zo ver dan gaan we met z´n alle verkopen als een gek om de kas van onze groep lekker te spekken. We verzamelen dan om 10.00 uur. Om 11.00 uur gaat de poort open. Om 15.00 uur gaat ie weer dicht en kunnen we het record snel opruimen weer proberen te verbeteren. Natuurlijk is er daarna nog hapje en drankje voor iedereen en zullen we vol spanning wachten op de resultaten!

Ik hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, mochten jullie nog vragen hebben dan hoor ik natuurlijk die graag!

Tot bij de Vlooienmarkt.

Met vriendelijke groet, 

Manon van Hannen
Organisatie Vlooienmarkt 

Scouting Mgr. Bekkersgroep
Europalaan 5
5691 EL Son
www.vlooienmarktson.nl